Michiels Tremelo Erkende STIHL vakhandelaar
Onze diensten

Winteronderhoud

Het maaiseizoen is voorbij. Het moment is aangebroken om uw grasmaaier te onderhouden en klaar te maken voor winteropslag.

Na een seizoen van weliswaar minder werkuren maar meer droogte heeft uw grasmaaier zeker een onderhoud nodig. De droogte heeft namelijk veel stof veroorzaakt en laat deze nu schadelijker zijn voor uw motor dan het aantal werkuren. Een goede reiniging van filters en olieverversing is dus zeker nodig.

U kan uw maaier zelf binnenbrengen of door ons laten ophalen.

Reserveer of koop uw machine online, service gegarandeerd.

Kom het uitgebreide STIHL en VIKING assortiment ook ontdekken in onze winkel.

Als erkend dealer mag u van ons de beste kwaliteit, service en advies verwachten. Wij helpen u graag bij uw keuze voor de machine die het best bij u past en beantwoorden al uw vragen over het gebruik en onderhoud.

Klik hier voor de STIHL catalogus 2019

Het merk STIHL

STIHL ontwikkelt, produceert en verkoopt een ruim assortiment tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staat. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer, heggenschaar of grasmaaier gaat, u vindt vast de machine die u nodig heeft.

Al sinds 1926 staat STIHL bekend als pionier van innovatieve technologieën, waarmee het leven van de gebruiker gemakkelijker wordt gemaakt. STIHL machines worden uitsluitend verkocht door gespecialiseerde vakhandelaars. Op deze manier worden machines startklaar overhandigd of verstuurd en geniet u steeds van persoonlijke tips en een uitstekende service.